Alla våra hjärtan

Det har hänt en del sista tiden o jag har varit ganska dålig på att blogga. Först har vi haft kräftskiva i Lukastorp. Mamma, Ulla, Jossi, barnen, me och Henke. Även små familjetillställningar kan bli riktigt farliga. :) Sen har släkten blivit snuvade på ett bröllop. Min kusin har gift sig i smyg. Hmm... Ska åka dit i nästa vecka o lämna present tänkte jag. Sen har syster fyllt år. Så vi har varit på kalas i hennes fina lgh. Men det hemskaste som hänt är att farmor ligger på sjukan. Fått en hjärtinfarkt. Andra ggn. Inte alls bra. Hon mår iaf bra o jag ska hälsa på henne i morgon efter jobbet. Jossi ska ev med om inte hennes modellplåtningar drar ut på tiden. På jobbet händer det iaf saker non stop. Jag har aldrig arbetat på ett ställe där det händer så mycket som det gör där jag jobbar nu. Både bra o dåliga saker. Idag flyttade chefen till Umeå. Vi hann prata en del innan o jag hann få ta del av hans tankar. Kommer verkligen sakna honom när jag slutar. Nu ska jag läsa lite innan jag släcker. Godnatt alla underbara!

Shit vad skumt det känns att behöva skrapa...

img_0182 (MMS)

Shit vad skumt det känns att behöva skrapa rutorna på bilen. Första frosten! 0 grader nu på morgonen. Känns inte riktigt som jag hängt med i svängarna. Johanna berättade för övrigt att experterna tror på en iskall vinter. Anledningen är oljekatastrofen borta vid Mexicanskagolfen. Pga av den strömmar vattnet i Golfströmmen långsammare än normalt vilket kommer göra att det kalla vattnet inte kan transporteras bort lika fort. Det kommer kyla ner luften ytterligare. Låter ju rimligt. Vi får väl se. Kram


Jag vill gärna dela med mig av tre fantast...

img_0181 (MMS)

Jag vill gärna dela med mig av tre fantastiskt smarta tips på hur man på ett enkelt sätt kan dölja sin TV.  1. Under ett draperi av handdukar 2. Sy ett fint fodral i tyg 3. Låt en tavla dölja TV:n Jag kan inte välja...alla tre är ju så fruktansvärt bra!


23 september klockan 05.09

Höstdagjämningen är ett av de två dygn då dag och natt är lika långa över hela jorden. Efter höstdagjämningen blir dagarna på norra halvklotet kortare än nätterna. Det är nu man märkar att solen har ganska stor påverkan på vår energi. Iaf har jag det energibehovet. Konstigt egentligen hur allt fungerar. =)

Idag är det onsdag! Jobba, städa, tvätta, ...

img_0169 (MMS)

Idag är det onsdag! Jobba, städa, tvätta, fixa fönsterfoder i kontoret. Känns som en bra plan. :) Trevlig dag! Puss&kram


Fika på stan!!! Med mammi!!!

img_0162 (MMS)

Fika på stan!!! Med mammi!!!


Det är en annorlunda stämning på stan i...

Det är en annorlunda stämning på stan idag. Alla pratar om det. Valet! SD är inne i riksdagen. Känns inte alls bra. Hade verkligen hoppats på en blå majoritetsregering. Så blev inte fallet. Hur ska det nu bli?


Dags att åka till jobbet. Hoppas ni får en...

img_0157 (MMS)

Dags att åka till jobbet. Hoppas ni får en underbar dag! Ny dag, nya knasigheter=)


Spännande!!!

img_0142 (MMS)

Spännande!!!


Dagen med stort D

Dax att rösta!!! Hoppas jag inte ska behöva bli besviken idag...

Saknar dig Lillan

img_0138 (MMS)

Saknar dig Lillan


Hittade kantareller när vi var ute på vår ...

img_0130 (MMS)

Hittade kantareller när vi var ute på vår power walk. Snacka om lycka när man kommer hem med fickorna fyllda av kantarell. :)


Torsdagslunch på Sunlight! PANNKAKOR! =) L...

img_0129 (MMS)

Torsdagslunch på Sunlight! PANNKAKOR! =) Lovely!


Varit ute i skogen bakom huset o plockat l...

img_0128 (MMS)

Varit ute i skogen bakom huset o plockat lite svamp. Kantareller o pepparriskor. Mums!!! :)


Ute o golfar!

img_0127 (MMS)

Ute o golfar!


Myskväll och magknipp

Igår kidnappade jag JR och drog med henne ut till laaaandet. Käkade äppelbiffar och massor godis så idag har jag värsta magknipen. Aj aj... Men vi kom iaf på att vår årliga traditionstripp ska gå till Mariefred och Gripsholms värdshus. Dagen efter min födelsedag dra vi iväg. Blir najs!
Henke var på golftävling i Nykvarn igår till idag. Audi Quattro cup. Sovit på hotell, käkat go-middag och druckit champange hela kvällen. Vissa har det bra. =) Jag är iaf stolt över min fina golfkille som slutade på nionde plats trots att golfen varit lång ifrån prio 1 denna säsong.
Ikväll har vi tapetserat lite i kontoret och fixat till lite skyddsplast på taket.
Nu tittar vi på Idol och jag slutar aldrig förvånas över alla som så totalt saknar självinsikt. Vad är problemet? Fattar inte! Vad har mamma och pappa lurat i sina stackars barn? Vissa är ju iaf hur som helst väldigt duktiga.

Tjing!

Älvorna dansar...

img_0116 (MMS)

Älvorna dansar...


Påväg hem igen. Kollat på en range cook...

Påväg hem igen. Kollat på en range cooker, varit i Barkarby, Ikea m.m. Usch vad jag tycker det är jobbigt med Ikea. Ett träningspass är peace of cake i jämförelse med en sväng inne på vår svenska stolthet Ikea. Nu ska vi hem o kolla på True blood. Wiiii....


Tråk-väder!!! Varit på Åhléns o köpt hissg...

img_0089 (MMS)

Tråk-väder!!! Varit på Åhléns o köpt hissgardiner till hallen o tvättstugan. Nu hem o äta, waxa golv o sätta upp gardinerna :) Hoppas er dag varit bra?!? Jag har haft en dag med kareoke, spionage och hysteriska skrattanfall.


Segling!!!!!


Ute med Chanel!!!


Lunchdags! Alltid lika kul att se veterane...

img_0063 (MMS)

Lunchdags! Alltid lika kul att se veteranerna... =)


God morgon sunshine! Fan vad jag var saida...

img_0060 (MMS)

God morgon sunshine! Fan vad jag var saida igår. Puh... Idag känns det bättre. Inte nervös o inte ont i magen. Dessutom vaknade jag inte vid 4. SKÖNT!


Favoritstunden är kommen. Ligga i sängen o...

img_0056 (MMS)

Favoritstunden är kommen. Ligga i sängen o bläddra i tidningar. Mums! :)


Ny dag. Ny vecka. Vaknade kl 4 inatt. Kund...

img_0042 (MMS)

Ny dag. Ny vecka. Vaknade kl 4 inatt. Kunde inte somna om. Irri. Såg SDs partiledare i debatt i Nyhetsmorgon i morse. Fy fan vilken idiot. Nu påväg till jobbet. Ha en bra dag!


Det här är min kille. Han säger att han tä...

img_0039 (MMS)

Det här är min kille. Han säger att han tänker slänga ner mig i vattnet vid Rinkebybadet så att jag får mig ett kalldopp innan vi kör vidare. Jag har förstås inte gjort något för att förtjänat det. Bara varit snäll, söt och gullig. Som vanligt!


Godnatt

img_0028 (MMS)

Godnatt


1 september

1 september är den 244:e dagen på året i den gregorianska kalendern (245:e under skottår). Det återstår 121 dagar av året.

Blev det höst idag???

God morgon!


RSS 2.0