Vin och underbart sällskap

Kan det bli bättre????   =)

Fuskat med träning men jag mår bra

Trots bara 3 träningspass denna vecka sa tanten hos Previa att jag mådde kalas. =P Alla värden på topp!!!

Imorgon bär det av till Västerås. Ska bli riktigt roligt!

GODNATT!!!!


Ej drabbad av ondskan

Nu kom jag på en sak....för visst borde jag kunna ropa HEJ? Jag har ju i tidigare inlägg beklagat mig över uppståndelsen kring svininfluensan och nu har det ju visat sig att jag hade rätt. Jag har inte vaccinerat mig mot denna "förskräckliga" ondska och jag har ändå inte blivit drabbad. HA! Jag sa ju det!!!!

Dålig dag?

Glad att inte denna satt på min bil =)

Sötaste Malin

Detta är vår fina mal Malin. Fruktansvärt svår att ta kort på. Gömmer sig och vill inte vara med på bild. Hur som helst är hon väldigt söt.

Döpt efter min fina syster Malin Lundbergskan!!!!!!!

Här är kompisarna



Puss

Kunde ja ha blivit miljonär?

Idag har Jossi varit på besök på jobbet. När hon skulle gå stannar hon till och stirrar på besökslistan som sitter vid entrén... "Oj, jag kanske skulle skrivit upp mig på den där?" "Ja, om du hade velat vara säker på att inte brinna inne" "Jaså, bara av den anledningen....trodde jag hade kunnat vunnit nåt".

:-) Syster yster!!!!

OS-guld till Hellner – OS-brons till Olsson

Det sjukaste loppet jag sätt! Varm i hjärtat blir man!
Hellner, Olsson och Södergren. Vilka hjältar!


Stockholm eller hemma?

Ta bilen ut i klass två varningen och åka till Stockholm för att äta middag med Staffan och Johanna trots att de avråder folk  på nyheterna att ge sig ut på vägarna eller vara hemma???

Svårt!


Livets hårda skola

Status: **/*****
Känner mig ledsen och besviken. Tom och irriterad. Hmm...chockad. Jag älskar mitt arbete och jag har kämpat för den här tjänsten. En tjänst som jag haft i 1½ år. Jag har världens bästa kollega och världens bästa chef. Vi tre har tillsammans byggt upp denna roll från start. Hur ofta får man en sån chans? Fan att mista detta. Samtidigt är jag otroligt glad. Glad att jag fått denna tjänst eftersom jag utvecklats så otroligt mycket under tiden jag haft den och det kommer hjälpa mig i mitt fortsatta yrkesliv. Jag vet att jag kommer gå från fallet med flaggan i topp och med bra meriter!

Denna vecka har gått i träningens tecken. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Träning, träning, träning, träning och träning! Idag blev den visserligen sådär. Jag var taggad innan men tappade allt. Helt omotiverad och ledsen. Men vi körde lite rygg och triceps och sen ringde jag Jossi och kände att jag bara måste få träffa henne och barnen. Kurragömma, os, kaffe och chips + galna planer fick mig på bättre humör.

Igår hade jag och Jossi spa kväll. Tränning, bastu, peeling, mask och prat. Bara vinet som saknades! ;-) Skratttade så jag har kramp i magen idag.

Nu ska jag dricka te och sen sova efter en omtumlande vecka!!!!

Tack till er som peppat på ett eller annat sätt! Ni vet vilka ni är!

:*


Grattis Anna Haag till Silver!!!


Grattis Charlotte Kalla till OS guld!!!


Fan vad kul!!!!!

Alla hjärtans dag

Firar Alla Hjärtans Dag me världens bästa!!!!!


Hoppas ni haft en bra dag!?!

Nu vore det jävligt roligt med lite medaljer

HEJJA SVERIGE!!!!!!!!

100213

Hemma från träningen. Tog emot riktigt mycket att åka till gymmet idag. Soffan lockade samtidigt som jag var rastlös. Tillslut kom jag iaf iväg och nu känns det kanon. Nyss ätit tacos i väntan på melodifestivalen och OS.

Trevlig kväll!

OS...=)

Olympiska vinterspelen 2010 i Vancouver i Kanada!!!!!
Har verkligen sett fram emot detta. Är mest intresserad av alla alpina grenar, längd och skidskytte.


Min namnsdag

Idag har jag fått ett litet djur på min dag =) Tack älskling du är finast!!!!!

Jossi och mormor

Igår var jag hos Jossi. Vi lagade god mat (eller Jossi gjorde det), drack vin och åt semla. Sen pratade vi till klockan blev senaste sent. I morse när jag stog i duschen (sov hos Jossi) kikade Alicia fram bakom draperiet och tittade på mig med vädjande ögon "Snälla Nina, kan du laga mat åt oss?" "Ehh...ja...jo." Eftersom Jossi sov så fick "laga" youghurt och kalaspuffar till små-pluttarna. =) Söta!

Efter jobbet vart det våfflor och kaffe hemma hos mormor och sen lärde mormor mig sticka. Grymt! Nu är jag verkligen vuxen!!! Tjohooo!

Nu ska jag sova!
God natt!!!!

Överkvalificerad?

Haha....har länge funderat över varför TV4 valt att ha Elisabeth i sitt program Förkväll. Hon är säkert en bra människa men helt värdelös som programledare. Läser innantill och avbryter gästerna hela tiden. Tycker visserligen inte Yvonne eller Carin är så mycket bättre tyvärr...men men...


Tyckte iaf detta var lite roligt att läsa. Såklart TV4 bett henne lämna programmet pga att hon är överkvalificerad. Vad annars? =)

Fyllt på Må-Bra-Kontot

Igår var jag på Mia Tornblom på Culturum. Riktigt bra! Hon var väldigt rolig och sa många bra saker. När jag gick därifrån kändes det som om stegen var lite lättare och leendet lite större. Jag lärde mig även en del saker. Ex att en människa tänker ca 65 000 tankar/dygn och utav dem är 95% samma som igår. Dvs bara 5% av det man tänker varje dygna är nya tankar som man inte tidigare tänkt. Mycket utvecklande! =)
Efter Mia vart det fika på Hellmans med Sara, Lotta och Carina. Sen ben-pass på CMS. BRA DAG!!!!!

Nu ska jag jobba!

Take care!

Hmm...vad är detta för skumt resonemang?

Är inte detta ett mycket konstigt resultat på en viktig fråga?

Vi är med i FN och har därför skickat ner en trupp soldator som ska hjälpa till nere i Afghanistan där det just nu pågår ett hemskt krig. Vad finns det för risker med att vara soldat? Exakt.....går det riktigt illa så kan man dö. Hemskt men sant och jag är säker på att alla soldater är medvetna om denna risk. Eller hur?
Bör vi då verkligen dra tillbaka trupperna bara för att en eller två soldater sorgligt nog dött i denna strid. Vi är ju med i FN och då måste man ju vara med på alla fronter. Tänk om det en dag blir vår tur. Dvs krig i Sverige. Då förväntar vi oss att få hjälp, eller hur? Om då en eller två soldater skulle dö är jag säker på att vi skulle bli väldigt besvikna och upprörda om andra länder då drog tillbaka sina trupper. Ger man sig in i leken får man leken tåla och bidra så gott man kan. Inte bara glida runt som ett bananskal. Tillsammans är vi starka och vi måste hjälpas åt. Fega svenskar!

Träningen gick bra förresten!!! Biccar och triccar. SKÖNT! Nu var det tänkt vi skulle trycka pannkisar men hade för lite mjölk. Helvete! Blir kycklingwok istället. =)

Tjing!

Nu jäklar

Har inte tränat på över en vecka pga av bortrest + sjukdom men nu jäklar. Nu ska jag ta mig en proteindrink och sen blir det hårdkörning på gymmet!!!! =P Ska bli kul!

Salem Al Fakir

Heja!!!!

Fy för Ohly

Såg partiledardebatten i morse. Ju mer jag ser denna Lars ju mer inser jag att jag verkligen hyser agg mot denna 53 åriga partiledare som enligt mig är är ett stort skämt. Han är så otroligt oproffsig i sitt utalande och sitt aggerande att det nästan är pinasamt. Fy fan!
Känns som om det är fyra partiledare som står och debatterar mot tre små barnrumpor! Aj aj...Går det inte som jag vill kommer jag bli mycket besviken!

Lugn dag!!!

Haft en lugn dag. Känner mig mycket bättre efter min magsjuka i veckan. Idag kom mamma förbi en sväng på e.m. och livade upp stämmningen och nu ikväll har Sanne och Erik varit här. Trevligt!!! Nu ska jag sova!
Godnatt!

Underbara Barcelona!

Vi har haft en toppen helg i Barcelona. Härligt vår väder, vackra byggnader och underbar mat. =)




God födelsedagslunch på Torre d'alta mar


La sagrada de familia


Casa Batlló


Vårt fina hotell


Kram

RSS 2.0