Vi kämpar vidare....

img_2791 (MMS)

Vi kämpar vidare....


Frissan IGEN! :-s

img_7058 (MMS)

Frissan IGEN! :-s


Baaaa....

Är det inte märkligt att vädret har hållt varanandag-principen i stort sett både juli och aug. Sjukt ju. Stör mig jäkligt mycket på det eftersom vi håller på att renovera taket (lukastorp.blogg.se). Tar så mycket extra tid varje dag att hålla på att täcka av och täcka på. Suck! Idag har vi satt råspont på framsidag. Känner mig jäkligt trött. Imorgon kör vi baksidan och efter det papp och läckt. Har faktiskt inte ett dugg dåligt samvete för att jag slarvat med träningen i sommar. Det är jobbigare än vad man tror att renovera.

Natti natti vänner!

Upps...tror jag gjorde nåt dumt tidigare i...

img_5246 (MMS)

Upps...tror jag gjorde nåt dumt tidigare idag...men jag såg inte skylten förrän jag kastat pappret i toan så jag hann inte svälja det.


Wohop Wohop......

img_7561 (MMS)

Wohop Wohop......


Inte lätt...

Erik hade det lite besvärligt ibland, eftersom han stammade. En kväll följde han sin tjej Alice hem.
De kom så långt att de hamnade i sängen och Alice drog Erik över sig.- Ja... jag... har inget... gu... gu... gummi! - Det gör inget, sa Alice. Säg till när det är dags för dig så knuffar jag bort dig. Så körde de igång.
När Erik kände att det var på gång sa han: - N... n... n... n... nn... n... nyss!

Regn och beroende

Idag är det regnigt. Dont like it. Kan visserligen tycka att det ibland kan vara rätt skönt med dessa blöta dagar så att jag med gott samvete kan ligga inne i soffan och spela PS3 eller glo på film eller nåt men tycker att det har varit lite instabilt väder lite väl mycket senaste veckorna och är lite less på det. Men klart att man kan glädjas med alla bönder. För dem måsta ju detta väder vara det absolut bästa. Regn, sol, regn, sol, regn, sol, regn, sol... Även hör alla myggor men dem glädjs jag inte med ett ändaste dugg (på tal om regn ;-))

Idag har jag läst inredningstidningar och kollat på TV och spelat. För övrigt kan jag erkänna att jag har ett beroende. Jag är beroende av inredningstidningar. Jag har prenumerarat på alla. Då menar jag i stort sett alla som finns att köpa i en vanlig ICA butik. Innan vi åkte till Thailand i feb så ringde jag runt och sa upp alla prenumerationer. Puh....tog nästan en hel eftermiddag. Idag handlar jag i stort sett alla i affären istället och jag vet inte om det är så mycket bättre. Kan inte handla mat utan att köpa med mig en tidning hem och jag blir glad om jag står i hyllan och inser att jag redan har alla och därför inte kan köpa en till. Sjukt ju..... Jag läser dem knappt. Kollar bara på alla bilder flera ggr och sen samlas de på hög här hemma. Har gett bort till mamma och syster men har massor kvar. Slänga? Är du inte klok? Glöm det! Jaja....ett ganska sunt beroende om man jämför med nikotin så det är väl kanske okej.

Inget mer att rapportera!Men snälla vakna

Jag är trött. Försöker vakna till framför Nyhetsmorgon. Lite frukost o sen dra upp skjortärmarna o börja snickra på taket. Ha en bra dag! Puss

RSS 2.0