Bästa kommentaren...

- Vilken mage...!
- Den har jag gjort själv!

Haha...

Tack för en trevlig dag/kväll allihop! Sthlm nästa! Imorgon är det tjejmilen!

Fucking, jävla, skit...

Jag är ledsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har fått en parkeringsbot! 500 kr....känns så onödigt. Egentligen är det rätt konstigt att man vid såna här tillfällen känner att jorden lika gärna kan gå under bara för man fått en bot på fjuttiga 500 kr. 500 kr som man annars bara skulle kunna spendera på nåt utan att fundera så mycket. Men en BOT...hallå??? Me NOT like! Snarare HATE! Suck! Nu ska jag vila...så jag känner mig pigg i morgon! Big things to do at work! ;-)

The long day is over...

Feeling tired
By the fire
The long day is over
 
The wind is gone
Asleep at dawn
The embers burn on


With no reprise
The sun will rise
The long day is over


Back in business!

Tillbaka i verkligheten! Friden är över! Semestern är slut! Skönt eller hemskt? Splittrad! Känns roligt att vara tillbaka på jobbet men jag hatar alla måsten. Tycker inte om när klockan ringer och jag måste gå upp för att tillbringa 8 timmar på jobbet. Vill vara fri och kunna bestämma över allt i mitt liv!!! Känner inte att jag riktigt har möjlighet till det! Ska fundera vidare i mina drömmar!
Sov gott!

Laga mat = Boooooooring!

I hate it! Tycker verkligen det är tråkigt att laga mat. Om jag ska laga mat tillsammans med någon kan det vara roligt och t.o.m. lite mysig. Men vanlig jävla tråkig vardagsmat som man måste laga för att man är hungrig fast man egentligen inte har tid är det tråkigaste som finns.... Suck! Jaja....jag får väl slänga ihop nåt då. Är det någon där ute som har förslag inför framtida, lättlagade vardagsmatslagningar är ni välkomna! Tack! Klart-slut!

Han slickade på min bilruta.... =S

Idag hälsade jag på mamma på hennes jobb. Hon arbetar med autistiska och funktionshindrade ungdomar.
Percis när jag skulle åka så kom en av killarna i taxi. Mamma presenterade oss för varandra och han gick direkt fram och slickade på min bilruta. Varför gör man så? Var det hans sett att känna efter vad det var för nåt? Visa att han gilla bilar? Eller var han bara jävligt hungrig. Märkligt!

....

Ibland känns inte allt helt bra....man stannar upp och funderar; vad är meningen? Vad är rätt och vad är fel? Vad är bra och vad är dåligt? Hur ska men kunna veta? Varför?

Vecka 33

Slappar i Nikkaloukta

Min fina syster o Elias

En dag i Sthlm + Trosa + Skeppsbron med bästa Andreas.....


Takbygge.....

Kärlek......

Champange

Kräftor...


Nu drar jag strax till Västerås...

Puss och kram

Kebnekaise, Östra leden

Klicka på bilderna för att se dem större.....

Precis påbörjat vår 6 timmars vandring till Kebnekaise fjällstation.


Operation bestigning är påbörjad! Så här högt är vi efter ca 1,5 timmes vandring.


Äntligen ser vi den snöbeklädda sydtoppen. Nu ska vi bara över glaciären och sen upp för klätterpartiet till vänster i bild. Sen är det inte långt kvar.


Vandring över glaciären.


Dax för klättring


Björlingsglaciären som vi vadrade över nyss. Taget från klätterväggen.


Nu är det inte längt kvar....


Efter 6 timmars vandring uppåt står jag äntligen på Sveriges högsta topp. 2104m över havet.


Sen var det bara nervägen kvar..... Totalt 11 timmar och 15 minuters vandring med ca 1 timmes paus sammanlagt.

Fantastisk upplevelse!!!!

Helikoptertur

Åkt helikopter från Kebenekaisesfjällstation till Nikkaloukta.... Sååå coolt!

Jag har klarat det...

Jag har klarat mitt livs största bedrift!

Äntligen framme vid första målet!

Efter 1,5 mils vandring o en ca 6km lång båtfärd är vi framme på Kebnekaises fjällstation. Klockan var 20:00 när vi anlände. Vi har sen dess ätit mat i en kåta o fått vår utrustning samt en genomgång om morgondagens bestigning. Spännande! Nu är det dax att sova. Krävande dag framför mig! God natt!

Nu ser jag keb....

Nu ser jag keb. :) Ligger o latar mig efter första etappen. Tjugo min båtfärd väntar o sen 1tim o 30min vandring sen är vi på fjällstationen. I morgon blir det bestigning. :) Mors o grankott på er allihop!

Påväg till Kebnekaise

Sitter i bilen...laddad till tusen! :) Ska bli så spännande. Men fan vad nervös jag är. Vet jag verkligen vad jag gett mig in på? Ähh...hur svårt kan det va?
Take care mina vänner! Kram

Nävsjön - Mörkö - Oaxen - Trosa - Tullgarn

I tisdags gick jag runt Nävsjön tillsammans med Tilda och Henrik. Var egentligen tänkt att jag och Tilda skulle gå själva men Henrik ville följa med och det gjorde bara mig glad. Lite mänskligt sällskap är ju inte fel ute i vildmarken. Jag hade räknat med att turen skulle ta ca 4 tim men det tog bara 3 timmar och 15 min inkl matpaus på ca 30 min. =)

(Klicka för att se bilderna större)

I onsdags for jag och Henrik iväg på äventyr. Först åkte vi vi till Mörkö och Skansholmen där vi åt lunch på en jätte mysig sjökrog.
Sen vidare över till Oaxen med färja. Fachinerande ö med sitt kalkbrott.


Sen åkte vi vidare till Trosa där vi åt middag + glass. Gick och tittade lite på alla båtar.Sen for vi vidare till Tullgarnsslott innan vi kom hem.


Underbar dag! =)

Puss och kram till alla!

Längtat!!!


RSS 2.0