Världens sötaste killar! Önskar ni kunde h...

img_0546 (MMS)

Världens sötaste killar! Önskar ni kunde höra dem snarka ;-)


Jossi pussar tomten


Julklappar (inhandla och slå in) = klart G...

Julklappar (inhandla och slå in) = klart Gran inköpt och klädd = klart Kola och julgodis = klart Pepperkakshus och pepperkakor = klart Skinkan = klart Köttbullarna = klart Städat = klart Tvättat = klart Pyntat = klart Inhandla julmat = klart Systemet = klart Skottat = klart Förberett tunnan = klart Bäddat för gäster = klart Burit in ved = klart Rengjort akvariet = klart Har jag glömt nåt??? God jul alla vänner!!!! Puss och kram


1 timme! En timme att hitta en liten parke...

1 timme! En timme att hitta en liten parkeringsplats på stan idag. Fy fan vad irriterad jag var. Tur jag var ensam så att ingen var tvungen att stå ut med mitt gnäll. Nu ikväll har jag fått ont i magen. Hoppas det går över till imorgon. Ska sova bort det nu. Godnatt vänner!


Snurrig dag! Vaknade klockan 9 av ett sms ...

Snurrig dag! Vaknade klockan 9 av ett sms från min jobbarkompis Clara i Umeå; "Du ska avboka din tandläkartid som du har 11:15. Du kan ringa direkt till din tandläkare Karin på tel 015524....." Ehhhhh va? Varför har min tandläkare ringt Clara? Jag hade inget missat samtal på varken mobil, jobbtele eller hemtele. Fattar nada! Ringer upp Clara som förklarar att hon fått meddelandet via en medarbetare på front. Min tandläkare har ringt kundservice för att få tag i mig. Sjukt! Jag tycker det låter onödigt krångligt men tydligen en självklar väg för vissa. Idag har jag varit på stan och stångats med folk. Blir så trött på mig själv att jag varje år är ute sista veckan. Jag har ju lixom vetat om när julafton är hyfsat länge. "Nästa år...då ska jag handla julklappar i god tid minsann"...jaja, vi får väl se. Suck! Det var iaf rätt trevligt för Johanna var mitt moraliska stöd under shoppingrundan. Kände att jag behövde ha med någon rutinerad och vem passar bättre än min kära vän :) Efter julklappshandlandet, sim för övrigt inte är avklarar helt än, vart det storstädning o julpyntning. Mysigt! Imorgon ska jag handla lite till, köpa gran, baka pepparkakor m.m. så bäst jag sover nu. Mors och grankott på er allihop!!!! ;) Puss


Men va fan.... Vem har handlat upp flaming...

img_0539 (MMS)

Men va fan.... Vem har handlat upp flamingosarna???


Saker att göra när man har tråkigt på kontoret

Jag fick idag skit bra tips av min arbetskompis på hur man kan fördriva tiden om man har tråkigt på kontoret. =)

1. Ring till växeln och be att bli kopplad till din egen anknytning, vägra förstå när de säger att du ringer därifrån.

2. Kul med tid, ta tid på alla, hur länge de är på toaletten, tid mellan kaffepauser, hur långa kaffepauser. Skicka sedan en rapport till alla på avdelningen med deras tid, tillsammans med en faktura för att inte skicka rapporten till chefen.

3. Gå på toaletten och spola 15 gånger. Minst en gång i timmen.

4. Gör konstiga pip-ljud varje gång någon passerar ditt rum/modul/skrivbord, stirra intensivt rakt igenom personen, morra!

5. Byt ut varorna i godismaskinen, vem vill inte ha ett paket bacon istället för en Snickers?

6. Gå till en kollegas dator, skriv ut alla filer, beklaga dig över avdelningens bristande miljöpolicy.

7. Maila till någon på en annan avdelning, fråga om han vill köpa knark.

8. Lek Matrix! Skicka en mobiltelefon med internposten till personen i rummet mittemot ditt. När han får den, ring och säg åt honom att han måste följa dina instruktioner. Eftersom det ligger bacon i godismaskinen får du leda honom till närmsta 7eleven.

9. Lek Star Wars, ring upp någon och tala om att du är deras far.

10. Undvik alla. Smyg på bästa James Bond manér runt kontoret, flirta med alla tjejer/killar (välj själv).

11. Om du får napp, sluta läsa!

12. Klistra ihop alla papper som ligger för återvinning, ge ditt nya dokument till din chef, kalla det "halvårsuppföljning av tidigare budgetprognossiffror för tidigare fakturerade kunduppdrag". Fram med klockan och se hur lång tid det tar innan han märker nåt, om han inte märker, repetera!

13. Vidarekoppla så många telefoner du kan, till växeln givetvis, de älskar att få höra att det är fel anknytning.

Jag är jätte glad över dessa tips! Tack Anna!

Igår var det Boda Borg med jobbarkompisarn...

Igår var det Boda Borg med jobbarkompisarna. Efter det var vi ute och käkade. Jätte trevlig kväll! Synd att inte jag och Jenny köpt one piece innan bara. Vi hade regerat i rosa. :-) Nu på väg till jobbet. Något sen. Får se om Clara gjort sitt jobb. :-) Ha en bra dag. Puss


Ehhhh......är de fina eller?

img_0530 (MMS)

Ehhhh......är de fina eller?


Hemkommen

Nyss hemkommen från norrland. Träffat Clara och lärt henne allt jag kan (nästan) Huuu... =)
Även umgåtts med Jimmy och Malin och alla andra fantastiska människor där uppe.

Nu är jag TRÖTTTTT!

Zzzzzzzz......

Henke pratar med Tranan. Men han tycks ha ...

img_0529 (MMS)

Henke pratar med Tranan. Men han tycks ha missat hela grejen med att ha trådlös telefon.... Hmm...


Mysigt

img_0528 (MMS)

Mysigt


Efterfest! :) Haft en jätte bra kväll med ...

img_0525 (MMS)

Efterfest! :) Haft en jätte bra kväll med alla fantastiska arbetskamrater på Cocktails & Dreams. Tack för en toppenkväll!


Fest....typ!

img_0523 (MMS)

Fest....typ!


Hej mitt vinterland :) Påväg till jobbet e...

Hej mitt vinterland :) Påväg till jobbet efter att ha skottat fram bilen under ca 1 dec snö. MINST! Fantastiskt! Idag väntar jobb och galej. Tjohej!


RSS 2.0