Hemma från Sälen

Underbara dagar!



xxx

Är i Sälen!!!!

Tjohoooo!!!!

Jag är störd

Idag har vi varit i lägenheten och renoverat. Vi kom på att vi glömt Visa-kort hemma och eftersom vi var tvugna att åka till Coop och handla mer Easy cover så erbjöd jag mig att åka hem och hämta. Påvägen hem satt jag och tänkte att jag skulla ta med mig något ätbart till Henke. Eftersom vi inte hade frukt passade jag på att skala några morötter. Saknade plastpåsar så jag rullade in morötterna i galdpack. Påvägen in till stan lyssnade jag på musik och sjöng så det skrålade. I lasarettsbacken ringde jag Henke och sa att jag strax var vid lgh så han kunde komma ut. Vi åkte till Coop, tog vår lilla korg och Henke frågar: "Har du kortet?" I det ögonblicket känner jag att jag vill dö. Jag vill sjunka genom golvet. "Nej" piper jag. Henke bara stirrar på mig. "Va? Du skojar väl?" "Nej jag skojar inte. Jag har glömt det" Henke ser jätte arg ut och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vi går ut från Coop och tillbaka till bilen. Henke är inte glad och jag känner mig sämst i världen. "Förlåt" Henke tittar inte på mig men säger "Jag fattar fan inte, du åker hem för att hämta en enda sak och det glömmer du. Vad gjorde du hemma egentligen förutom att skala morötter?" Jag bara stirrar framför mig. "Jag vet inte! Jag vet faktiskt inte!" Suck! Blir så jävla trött på mig själv! Skäms!

Pratade med Johanna en stund idag oxå. Hon är hemma från Egypten. De har inte haft bästa vädret men ganska bra ändå. Roligt att hon är tillbaka i Sverige så vi kan träffas!!! =) Saknat henne.
Ikväll har det snöat! 2-3 cm när vi kom hem! Vitt och fint!

På onsdag ska vi till Sälen. Längtar!!!!!!

Puss och godnatt!!!

Robinson 2009

Nu är de igång!!! Inget paradis direkt men underhållande att se.


Kram

Jobb, träning, renovering och TV

Idag har jag jobbat som vanligt. Har varit en rätt bra dag. Hunnit med det jag ska och känner mig nöjd! Efter jobbet har jag tränat en sväng och sen varit i lgh och renoverat. Nu på kvällen har vi sett Arga snickaren och Leila på landet. Två trevliga program =) Arga snickaren är kul att se. Fattar inte hur folk klara att leva i såna renoveringsobjekt i flera år. Usch! Jag skulle gett upp för läääänge sen!
Sen har vi Leila på landet. Ååååå vad hon får en att längta efter sommar, sol och grillning.


Godnatt min söta vänner!!!!!

Golvläggning och Ikea

I lördags var jag och Henke med Jossi hela dagen. Först la jag och Jossi golv i hallen i lägenheten medan Henke kaklade och efter det åkte vi till Ikea. Ojojoj...jag brukar ju vara barnvakt åt Elias och Alicia ibland och jag kan berätta att det tar mer energi att umgås med Jossi än att vara barnvakt åt två små barn. Sjukt! Vi kom ifrån varandra en sväng på Ikea. Åååå vad skönt tänkte jag och Henke. Nu får vi ladda batterierna. Ingen som tjattrar, fnissar och gapskrattar hela tiden. Efter ca 1 timme hittar vi Jossi bland gardinstängerna. Hon var alldeles uppe i varv och hade varit påväg till informationen fler gånger för att be dem ropa efter "mamma och pappa". Vilken tur att vi hittade henne då! :-) Efter mycket tittande på olika gardiner så blev Jossi sur eftersom de inte hade det hon ville ha.... Vi gick vidare och Jossi fick åter upp humöret. Typiskt. Vi som hade det lite lugnt ;-) På hemvägen fick vi stanna på en mack eftersom Jossi ville ha godis. Det på Ikea dög inte.
När vi väl släppt av Jossi och kommit hem så somnade vi nästan direkt. Trötta!!!!
Tack min underbara Bulan för att du finns och får oss att känna att vi lever! Love you!

Fest på jobbet

I fredags hade vi fest på jobbet. Det var egentligen inte meningen att det skulle bli "fest" utan bara teambuilding och middag...men det ena ledde till det andra och det blev fest!!! Vi hade roligt!!!
Bild på my brother Oscar!!!


Puss och kram

Malena vann melodifestivalen!!!



La voix!

Var det rätt låt?

Tankar... :´(

Mycket nu som får mig att tänka på min pappa. Min söta väns mormor är svårt sjuk i cancer. Cancer! Det är nog det hemskaste ord jag vet. Det ondaste jag vet. Det var det som tog ifrån mig min pappa. Min farfar. Min moster Lillan. Jag vill bara krama om henne och säga att allt kommer bli bra. Att mormor kommer bli bra. Men jag kan inte. Det har gott så långt att läkarna inte vill ge ett enda litet hopp. Usch! Även min älskade Ulla har förlorat sin bror i denna hemska sjukdom för någon vecka sen. Hemskt! Jag är så ledsen för deras skull. Allt detta har gjort att tankarna och känslorna kring pappas död kommit tillbaka. Egentligen inte på ett dåligt sätt. Det har snart gått tre år och jag kan nu se hans död ur ett annat perspektiv. Jag saknar honom lika mycket och jag kan få tillbaka alla känslor kring händelsen. Kan t.o.m känna lukter. Men jag känner inte paniken och frustrationen lika starkt. Det är som om känslan blandats ut med en gnutta ackseptans. Men jag har fortfarande svårt att förstå hur jag klara mig så bra utan min pappa. Hur bär jag mig åt? Tre år snart! Tänker på honom varje dag!!! Saknar honom så mycket!

Till minne av min pappa

Min nya Festina


Köpte den på Ur & Penn. Den var nedsatt från 1998 kr till 998 kr.


 


Söndagsutflykt

Denna veckas söndagsutflykt bar av till Wreta gestgifveri. Henke överraskade mig! Maten var underbar och det var såååå fint. Dit kommer vi åka fler gånger kan jag lova. Rekommenderar verkligenatt åka dit någon gång om man känner att man vill lyxa till det lite och njuta av god mat! Älskling tack snälla för en underbar dag








   


Puss och kram alla vänner!!!!

Vinprovning i gamla stan

Rödvin är ju helt underbart... Jag och Henke var på vinprovning igår. Provade 4 olika franska viner från olika vindistrikt. Nu kan man iaf skryta med att man kan slänga ur sig fraser som "Åhh...vilket moget ekfats doftande rödvin. Jag ser på den mörkröda färgen och känner på den karaktäristiska smaken att detta måste vara ett vin från Bordeaux." Låter bra! =)








لام (أوجاع)

Aj aj aj!!! Jag har inflammation i ryggen. Mellan nedre ryggkotan och svanskotan! Det gör så ont så jag kan inte röra mig. Sätter jag mig på toa så kommer jag knappt upp. Känner mig som om jag vore 95 år gammal. Usch! Har varit hos läkaren och arbetsterapuet och de har konstaterat att jag har en inflammation. Ska äta iprenx3/dag och har det inte blivit bättre på fredag så blir det kortizon. Sen har jag fått låna en fin liten dyna så att jag ska kunna sitta utan att belasta allt för mycket. Ungefär en sån dyna som gamla människor sitter på när de åker rullstol. :-S Jaja... Jag har iaf fått vara med mamma hela dagen. Vi har legat i soffan och pratat skit. Sen har mamma lagat kyckling, potatis och currysås. Gottis!!! Nej nu måste jag sluta...ska ta en ipren, byta sittställning och knälla lite.
Vi hörs!

Ciao!

Pannkakskväll

En bild från vår pannkakskväll igår. Vart ju så inspirerad av Johannas pannkakor som hon lagt ut på bloggen för någon vecka sen så vi var tvugna att laga pannkisar vi me......MUMS!!!!

Natti natti!!!!


Tellus

Cilla, jag och Jossi från vår kväll på vippen på Tellus!!!!


Kram

Öster Malma

Denna söndag gick vår söndagsutflykt till Öster Malma. Vi avnjöt en Söndags buffé som var bland det godaste jag ättit. Eftersom Öster Malma tillhör svenska jägarförbundet så jagar och slaktar de allt kött själva. Borden var fulla med viltläckerheter. Älg, vindsvin, and, rådjur och även lax och röding m.m. Deras aioli var out standing. Allt var verkligen helt fantastiskt gott. Efter maten utforskade vi omgivningarna. Eftersom det sker mycket jakt i området så har de utfodring till vilda djur så det var väldigt mycket spår överallt. Från rådjur, hare, hjort, älg m.m. Vi var nere vid sjön och gick på isen, åkte till ett vildsvinshägn och till en gammal kvarn som fanns i närheten. Jätte fin dag så det var skönt att vara ute i naturen.

Restaurangen           Slottet            En halvrund häftig flygel


??                     Rådjur            Älg 


Ecco strl. 39 (svarta)





Puss puss


RSS 2.0