Påväg till Linköping! Dagarna vi minns...

img_0299 (MMS)

Påväg till Linköping! Dagarna vi minns...


Torsdag sitter jag i tankar...

http://www.youtube.com/watch?v=20D3uX1PSpk&feature=youtube_gdata_player

"Tisdag ser jag mig omkring..."

Jag har varit dålig på att blogga sista veckorna. Ber om ursäkt för det. Men ibland känner man bara att man inte har så mycket att skriva om. Dagarna rullar på med jobb och träning och så mycket intressanta saker händer inte just nu.
Jag har haft en riktigt svacka på jobb för första ggn. För ca 1½ månad sedan så kände jag att jobbet sög energi och jag vantrivdes så mycket. Meningslöst och tråkigt och inte kul någonstans. Idag känner jag inte alls så och tänk så mycket lättare det är att gå till jobbet igen. Jag har massor roliga saker på gång och dagarna rullar på och ibland ser jag fram emot att komma till jobbet. Konstigt att det kan vara så olika.
Har lite ångest över att jag är så dålig på att plugga inför utbildning del 2 som är i mitten av november. Måste försöka få till mer tid till det.
Idag blev jag hämtad kl 12 av den gröna helikoptern. Blev bjuden på lunch vilket var mycket trivsamt =) Dessutom lämnade jag lite plats åt övriga talare även om jag nu i efterhand iaf kan känna att jag ändå lyckades snacka sönder min stackars syster. Ska det va så? Imorgon blir jag bjuden på lunch igen. Av farmor!!! =) Med Jossi oxå. Ska bli mysigt.
Missy är världens sötaste hon ligger här brevid och smaskar i sömnen. Gulligaste!
En annan sak; Henke har lagt till en app som heter sleep talk. As äcklig. den spelar in ljud under natten. Förutom en hel del snarkningar (manliga) så hör man hur Henke säger saker som "de jävlarna" m.m. Han pratar grymt mycket i sömnen. Vart nästan lite läskigt att lyssna på det. Typ sleepwalker. Huu..
Nu ska jag sova. GOOOODNATT!!!

Pott-träning

Efter att ha lagt en del tid på pott-träning har Missy nu bajsat sin första korv i den fina rosa/vita kattlådan. Fantastiskt! :) Hon har även lärt sig att bord o diskbänk är förbjudna zoner och att det inte är okej att tigga. Hon är verkligen duktig. Idag har jag ätit lunch med syster. Mycket nice. I morgon ska jag bli bjuden på lunch av Johanna. Snacka lyxigt. Nu ska jag sova. Godnatt vänner! *KRAM*

Dax att sooova

Kattfan är dum i huvudet. Hoppar upp på diskbänken heeeela tiden trots att jag tydligt sagt NEJ och slängt ner henne på golvet upprepande gånger. Vad är problemet? Fattar inte katter eller hur funkar de? Någon som vet hur de ska uppfostras? Nu har jag iaf slängt ut henne. Är det tydligt nog? Hur som helst så skär det i hjärtat av att höra henne jama utanför dörren. Usch! Men nu verkar hon vara på råttjakt eller nåt för hon sitter inte kvar iaf. För er som inte vet så är Missy en katt som valt mig och Henrik till sin matte och husse. Dvs hemlös eller iaf bortsprungen. Hon har hängt hos oss ett tag nu o verkar inte vilja ge sig av. Imorgon ska jag anmäla henne som upphittad hos polisen. Hoppas någon hör av sig så hon kommer till rätta. Vi får se vad som händer. Nu är det dax att sova. Godnatt mina vänner.

Nu är kursen klar och jag är helt snurrig ...

img_0249 (MMS)

Nu är kursen klar och jag är helt snurrig i huvudet. Men när jag fick vet att det var matteövningar på D-nivå så kände jag mig iaf inte lika dum i huvudet. Kändes liksom skönt på nåt sätt. Föresten är statyn fin eller anus? Lite cool ändå :)


Utbildning! Varför har jag inte övat mer p...

img_0245 (MMS)

Utbildning! Varför har jag inte övat mer på matte formler?


Jag och Missy

img_0240 (MMS)

Jag och Missy


Sötaste finaste lilla kisse

img_0205 (MMS)

Sötaste finaste lilla kisse


Tillägnad min underbara sambo

img_0197 (MMS)

Tillägnad min underbara sambo


Föreläsning i Eskilstuna. "Besvärliga männ...

img_0190 (MMS)

Föreläsning i Eskilstuna. "Besvärliga människor" med Morgan Alling och Lennart Linden. Riktigt underhållande och intressant. Nu ska jag hem till Nyköping igen o träffa söta Cecci.


Öde

Igår kom Jannice och Moxy ut till oss och stannade till idag. Vi grillade, drack massor vin och badade tunna. Riktigt trevligt. Idag har vi varit ute i skogen på promenad och sen legat och slöat i soffan framför en film.
När Jannice och Moxy åkt hem var jag och Henke iväg på äventyr. Hittade en övergiven gård och passade på att ta lite bilder.

//Evelina

Lovely angel!

img_0177 (MMS)

Lovely angel!


Jossi arbetar! Usch vad jobbigt hon har de...

img_0185 (MMS)

Jossi arbetar! Usch vad jobbigt hon har det, stackarn =)


RSS 2.0