Lunch och sen golf


Tonfisk, sallad, keso!!! :-P

Frukost

God morgon!

Saknar mina kusiner idag! Grattis J.J!!!!!!!!!!
Ha en trevlig valborg!!!
xxx

100429

Slutade tidigare idag pga att jag hade det så lugnt på jobbet. Första dagen på länge som det var så lugnt. Eller på e.m. iaf. Sen Malin drog till USA har jag inte bara haft mycket att göra utan det har varit riktigt jävla mycket att göra. Eftersom flexkontot ligger på en del plus så passade jag därför på att sluta tidigare när tillfället gavs. Drog till Susanne och fika och tittade på hennes nya radhus. Mysigt. Träffade även mamma och morfar. Mamma fick sitt nya golfset. Snacka nöjd! ;-) Sen vart det träning. Bröst och axlar. Gårdagens träning känden i biceps kan jag ju säga. Härligt!

Kram

Börjar bra...

Imorgon är det valborg och det känns fantastiskt. Inte just att det är valborg för det bryr jag mig inte så mycket om. Min kunsin fyller och det är visserligen roligt men det är heller inte det som gör mig så glad. Jag hade helt enkelt förträngt att vi jobbar halvdag och fick denna trevliga överraskning när jag kom till jobbet. Tjohooooo! Jag är nöjd!
Ha en bra dag!

Golf, golf och golf!

Golf. Det är vad mitt liv handlat om sista veckorna. Det är ju inte direkt en hobby som man kan ha lite vid sidan av. Det tar sin lilla tid. Ta en liten runda efter jobbet och vips är klockan 20:30. :-S

Vad har annars hänt sen sist? Jag har varit på roadtrip med Johanna, grillat, grillat och grillat och umgått med mina nära, varit på yoga för första ggn i mitt liv och varit hos tandläkaren ett antal ggr. Sen har det hänt en del på jobbet. Jag är inte ett dugg missnöjd. =) Känns kanon och spännande!

Nu har jag och mamma kommit på att vi kanske ska dra utomlands en vecka snart. Skulle ju vara så himla skönt att få komma iväg. Vad ska jag annars göra med alla mina semester dagar lixom??? Sol vore nice.

PPE

lördag

Varit hos mamma och drukit massor kaffe och ätit massor pepparkakor. =)

Alicia och Jossi

♥♥♥

Nellie

Vill bara lägga ut två bilder på sötaste lilla gulletussan Nellie!!!!!!! =)

Tack Johanna för en underbar fredag med massor myyyyyyys faktor och goooood mat ;-)

Puss

Vår

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Vad har hänt sen sist? Det har bla gått 4 år sen pappa gick bort, jag har varit på 25årsfestx2 (min kusin och Madde firade ihop med middag och fest), jag har varit på middag hemma hos Henkes mamma och Lasse och jag har sovit hos Jossi och hos Johanna. Idag Har vi varit ute i trädgården hela dagen. Vi har planterat och sått blommor, krattat löv, soppat gången, plockat undan på framsidan m.m. Måste säga att jag har haft en riktigt bra vecka.

Nu ska vi äta oxfilé och grönsaksspätt, haloumi, klyftpotatis och majskolv...... MUMS!!!!

Bilder från ett fantastiskt Åre


Alicia 3 år!

Idag (igår eftersom klockan är över tolv) har vi varit och grattat min älskade syster-dotter på födelsedagen!!!!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!

Ute på vägarna!

Lämnar ett soligt Åre bakom oss för att åka hem till våren. Haft en underbar vecka.
Nu ser jag fram emot att få pyssla hemma. Fixa de sista listerna i gästrummet och sen inreda det. Plantera lite vårblommor och sen ta tag i renoveringen av kontoret. Efter det är det dags för taket, gästhuset och sen bara resten av huset. =S
Ha en glad påsk nu mina vänner. Kram!

Love


RSS 2.0