Mitt liv berstår av renovering....

http://lukastorp.blogg.se/

Men man måste ju ta paus och spela lite fotboll ibland oxå...


Tjing!

Klarat ett antal tester

Idag har jag faktiskt gjort en hel del nytta. Genomgått lite tester som jag fått godkänt på och belönats med diplom.

- Svensk geografi
- Svenska för svenskar del 1
- Musik
- Sport
- Kändisar Hollywood


Känner mig rätt nöjd!

//Eve


Rapportering

Kom på att jag glömt rapportera om min vurpa. Framstupa rakt ner i en jordhög. Synd ni missade den kan jag säga. Måste sett riktigt kul ut. Hann inte ta emot mig så ansiktet slog i spadbladet på en spade jag grävde med. AJ!! Hela näsan o läppen domnade bort o jag vart livrädd att jag slagit ut tänderna. Men när jag tvättat bort all jord och blod så var det inte så farligt ändå. Lite skrapsår o svullen läpp bara. Gick typ bort på en dag. Sova? JA! GN SSG!

Älskar att vakna till detta varje morgon!

img_1754 (MMS)

Älskar att vakna till detta varje morgon!


Min hals är ledsen...

Jag har ont i min hals och känner mig lite hängig! :-( Vem har smittat mig? Hmm... Men jag trotsar det och jobbar på ändå. Har inte tid eller lust att vara sjuk. Jimmy tjatar ju alltid om att det är psykiskt så jag går på hans linje. Sen att han jobbar på med över 40 graders feber och att det en gång slutatade med att han fick läggas in på sjukan med dropp är ju kanske att dra det lite föör långt. Man får inte vara dum.
Har idag iaf hunnit med en vända till skroten med ett fullt lass gammal panel från baksidan och efter det lite regling. Nu blir det lunch innan ny isolering åker upp.
Vill träffa Jossi ikväll. Hade tänkt åka in till stan och ta en promenad med henne. Ska vila lite innan så borde det funka.
Har inget annat att rapportera just nu. Jo föresten två saker;
Henke hoppade till och sa hjälp till sin egen spegelbild i går morse. Det tyckte jag var sjukt roligt.
Sen har jag x antal raka segrar på wordfeud. =)

Mors!

Husdrömmar

När jag var liten gick jag och pappa och pratade om våra husdrömmar. Pappa berättade då att han gärna ville ha ett rött hus med vita knutar. Jag tyckte det lät fint men sa till pappa att jag hellre ville ha ett rosa hus men istället för vita kuntar så ville jag ha vita rosetter. Pappa skrattade men sa att han tyckte det lät fint.
Jag har än så länge inte haft något rosa hus med vita rosetter men däremot har jag nu ett grönt hus med blå prickar och det är faktiskt inte så tokigt det heller ;-)

Undrar om pappa skulle tyckt om det?

Kram

RSS 2.0