Barcelona nästa!

Nu drar vi till Barcelona! Staden vars personlighet saknar gränser... =) Ha det bra i Sverige så länge!!!! Puss

GLAD

UNDERBARA DAG! UNDERBARA LIV! Var helt nervös på f.m. Visste inte vart jag skulle ta vägen klockan 10:45. Fattar inte riktgt varför JAG kände mig så nervös. Men åååå vad det löste sig bra!!! DU ÄR JU SÅÅÅÅÅ VÄRD DET! PuSs PuSs

Trosa med Johanna

Idag har vi varit på riktigt stora äventyr. Strosat i Trosa med Johanna... =)
Nu dricker vi vin och sen blir det lite nattäventyr på något trevligt litet ställe i stan!
Tjo och tjim!


Peak Performance


Snygg i backen...

Hemska jävla vecka...men snabbt har den gått

Jag dör typ! Fan vilken vecka. Övertid varje dag. Massor att göra hela tiden. Helt slut! Idag har Malin och Jimmy varit lediga och jag har suttit upptagen i möte hela f.m. Det gjorde att e.m. vart lite svettig. Hann med det jag skulle och var från jobbet 17:20. Bara en timme och 20 minuters övertid. Nice! Nu ska jag träna och sen sova eller ta ett bad. I morgon blir det en heldag med Johanna. Ska bli hur skönt som helst! Åååå vad vi ska prata, planera och framförallt spekulera... =)

Ta hand om er allihop!
Kram

Bok tips!

STYRKETRÄNING FÖR HENNE av Elin Sundell

Styrketräning för henne är den första svenska boken som utgår från kvinnans behov. Den personliga tränaren Elin Sundell, även känd som Amber i Gladiatorerna, har i flera år arbetat med tränande kvinnor och har tagit fram träningsprogram som är anpassade för kvinnokroppen.

Här berättar hon hur kvinnor ska lägga upp träningen och förklarar varför de bör träna på ett visst sätt. Hon presenterar flera effektiva program med övningar som är gjorda för kvinnor, från inledande program som stärker de muskler som är allra viktigast till tuffa program som ger en ordentlig genomkörare.

Mycket bra bok!!!

En dag i mängden...

Jaha då har vi äntligen kommit fram till den 20 jan 2010. Första gången denna dagen är på besök och jag har inte ens ägnat en ända tanke till att just denna dag ska bli perfekt. Nu har ju inte denna dag heller blivit helt perfekt men ändå väldigt bra. Beror det på mig själv? Att jag inte gett dagen tron att bli den bästa? Antagligen!
Hur som helst har jag jobbat. Hållt lite utbildning på e.m. vilket var kul. Saknar att utbilda. Gjorde det mycket förr men nu blir det inte ofta. Kommer visserligen bli mer fram över om allt går som det ska. Kul! Sen har jag varit hos tandregleringen och fått beröm är farbror doktorn. Fortsätter det såhär kommer jag få ta ut tandställningen tidigare än beräknat. Yejj!!! =)
Efter jobbet vart det träning. Rygg och mage. Satan vilken träningsvärk jag har sen gårdagens pass. Vissa övningar var inte lätta att genomföra. Ska bli roligt att höra hur Jossis box gick. Hon hade oxå lite ont. =)
Jag och Johanna har smugit, spekulerat, planerat och skrattat. Trevlig kväll!
Nu ska jag läsa Mia Törnbloms "Självkänsla nu" innan jag somnar. Ego women är utläst!!!
Sov gott! Snart är det den 21 jan 2010. Kanske det kan bli bästa dagen ever?!?

:-*


toaborste blir krukborste

Undrar om någon blivit rik på denna brilljanta uppfinning?


Ha en bra dag!

Nu är julen utstädad!!! =) RIKTIGT Skönt!

Idag har vi varit en tripp till Norrpan där vi kollat på fiskar på Akvarievalvet. Vi har bestämt oss för dessa:


Kommer bli kalas tror jag.
Nu håller Henrik på att lacka bakgrunden och sen ska det stå en vecka innan man kan fylla vatten i akvariet. Sen måste man vänta ytterligare ca en vecka (4-7dgr) innan man kan släppa ner våra malawisar. Men men...den som väntar på nåt gott =) Vi ska ha tre malar och två sköldisar också. =) Bild kommer!!!

Nu på kvällen har vi ägnat oss åt städning!!! Städat bort julen. Gran, pynt, stakar, stjärnor, dukar och gardiner. Rent och fint. Snart är det vår! Eller ja...härnäst iaf. ;-)

Nu ska vi se första avsnittet av Morden.

Mors!

 


Längtar

Längtar till...

-Åre
-Thailand
-29 jan
-12/2
-imorgon
-sommaren
-min födelsedag
-jag ska få en överraskning
-jag ska träna nästa gång (måndag eller ev. sön)
-taket är klart
-jag får fiskar och sköldpaddor

Sen längtar jag efter massa saker =)

Fick en fin bild av Malin idag. =) Partyeliten!


Posss!



Fredag kommer efter torsdag och före lördag

Fredag är en veckodag som i Norden är, enligt vissa forskare, uppkallad efter den fornnordiska guden Odens hustru Frigg. Andra forskare menar dock att den uppkallats efter gudinnan Freja, som eventuellt var samma gudinna som Frigg.

Fredag kommer efter torsdag och före lördag.


Torsdag 14 jan 2010

- 149 mail att beta av efter 4 dagars sjukfrånvaro. Urk...!
- Snurr-syrran skickade skumma filer
- Lunch med bästa Andreas. Var roligt att träffa chefen ;-) Tummen upp!
- Jag vill ha den svart/vita fisken som sa att han älskade mig genom glaset i djuraffären
- Oljekungen...hahaha...Tog ett tag innan min trötta hjärnhalva fatta vem du var
- Liisma-sunk fick en andra chans
- Ego women-mys


Godnatt drömmare!

Er hjälte?

Filmsnutt du måste se!


Dax att bli friskus!!!!

Nu är det dax att bli frisk. Har varit sjuk nu i fem dagar och jag är less på att bara ligga hemma och varken kunna jobba eller träna. Riktigt less. Så i morgon ska jag släpa mig till jobbet. Jag har ingen feber och känner mig iaf rätt frisk fast jag fortfarande är hängig.

Krya på mig!

5-2 till mig....

Jag blir såååå arg när Henrik vinner. Dä tål ja inte!


Mina favoriter....

Fernando Torres, David Villa och Xavi Hernandez

När ska jag få en semla???



Längtar massor... =) Mums!!!

Min nya dator!!!!!

HP Pavilion dv6-2057eo

Beskrivning på SIBAs hemsida:
Med sina två slående HP Imprint-designer och den senaste Quad Core-tekniken är denna 15,6-tums notebook din mobila underhållningspartner. Njut av den sofistikerade elegansen och möjligheten att göra flera saker samtidigt för att få ut det mesta av ditt multimediainnehåll.
Yeah baby, yeah!!! Tänk vad glad man kan bli över lite ny teknik!!!

Nu Fifa 10 och sen sova!
Pooosssss

Let´s dance

Igår var det säsongsprämiär av Let´s dance. Mina favoritpar hittills är Claudia Galli, skådespelare/komiker, som dansar med Tobias Wallin och Agneta Sjödin, programledaredansar, som dansar med Tobias Karlsson. Vilka är dina favoriter?


Nell - Underbar film

Nell
Omdöme: 4/5 (på discshop)
Drama från 1994 av Michael Apted med Jodie Foster och Liam Neeson.

Långt inne i North Carolinas bergiga skogar hittas en gammal kvinna död. I hennes hydda upptäcker den lokala läkaren en rädd och vilt skrikande kvinna, som ingen visste existerade. Ett primitivt naturbarn, som utvecklat sitt eget språk och som aldrig har upplevt civilisationen.
Läkaren och en kvinnlig psykolog slår sig ner i närheten av hyddan, för att på deras sätt bygga upp förtroendet till Nell och därigenom lära henne om nutiden. Info är tagen från disc shop.se! Beställ före 16, leverans nästa dag. Men kanske kan nutiden lära något av naturen - något vi har förträngt, något vi nästan har glömt.


Nyår 2009/2010


2009 gick fort


Välkommen 2010

Nu är det ett nytt år! 2010! Sjukt vad tiden går fort. Jag tycker det känns så skönt. Julen är jobbig! Nyår är jobbigt! Sen pappa försvann så har allt som heter tradition tyvärr börjat lukta lite ångest och jag kan inte slappna av och bara njuta. Dessutom, hur mysigt det än är med jul, nyår och ledighet, så är det än stressig tid. Varje år ska man hinna förbereda så mycket, många beslut och många man "måste" träffa. Allt gör att iaf jag blir rätt trött och socialt mätt på något vis. Hmm...eller kanske mer "Helt slut". Nu vill jag bara vara själv med mina närmsta ett tag. Slappna av och göra det jag vill och känner för. Fixa hemma och träna osv. Få krafter att kunna påbörja det nya året på ett bra sätt. Lägga det gamla bakom sig och fortsätta på nästa kapitel. Djupt men det är så jag känner. Varje år! På tal om kapitel så har jag idag köpt lite nya böcker av Mia Törnblom. Bra start på 2010 kanske?!? Har iaf hört att de ska vara bra och jag gillar personlighetsutveckling och allt som får än att må bra.
Nu ska jag iväg och träna!

Take care!

RSS 2.0