Super-duper!

Är verkligen sååå nöjd med helgen. Först fredagkvällen med Sara och Cecci och sen har jag fått tillbringa lördag och söndag med Johanna. Jag och Johanna har ätit god mat och druckit vin. Efter det blev det tunn-bad med bubbel och sen avslutade vi kvällen med hemskaste "Frozen". I morse när vi vaknade var vi totalt insnöade. Sjukt mycket snö hade kommit under natten. Missen skönk ner o kunde knappt gå i snön. Han gav upp efter ca 2 meter och ville in igen =) Johanna missade adventsfikat hos sin farmor. Stackarn! Jag skulle träffat Andreas på em men han är inte på topp så det får vänta. Jag o Johanna tog oss så småningom in till stan o det blev lite shopping. Sen bjöd Johanna mig på räksmörgås o kaffe. Mums! Nu sova. Godnatt!

Haft en jätte mysig kväll med Sara och Cec...

img_0506 (MMS)

Haft en jätte mysig kväll med Sara och Cecci. Vin, sushi, kex & ost och prat. Perfekt fredagskväll!


Äter du parmesan?

Riven Parmigiano Reggiano och Grana Padano är nästan lika vanligt på de italienska borden som salt och peppar är i Sverige. Och alltid färskriven! Det är precis som med peppar eller kaffe – de bästa aromerna är så flyktiga att de försvinner snabbt.

Jag måste säga att jag är riktigt imponerad av denna ost. Jag är en person som inte har matlagning som mitt största intresse. Jag älskar mat men jag har dålig fantasi när det kommer till vad man kan laga och jag har hela tiden trott att permesanost är ett ostpulver som man strör på sin pasta. =S Men eftersom jag är med i Buzzador så fick jag för några veckor hem två små goda ostar att testa och buzza om. Underbart gott. Jag har det på allt. Pasta, pizza, kött-rätter, sallad m.m. Helt imponerad är jag. Kommer forsätta att köpa hem parmesan kan jag lova.
Zeta har dessutom vunnit "bäst i test".

Testa!

 //Evelina


Dukat för julfrukost-mys :)

img_0462 (MMS)

Dukat för julfrukost-mys :)


Svårslagen förvirring

Jag måste bara få dela med mig av en sjukt rolig sak. En gammal kollega (faktiskt chef) till mig var lite snurrig igår och upptäckte klockan 15:41, på jobbet, att hon hade två olika skor på sig. En ljusbrun och en mörkbrun. Detta tog hon dessutom kort på och la ut på facebook. Så sjukt roligt.


Hahaha.....

Grattis mitt älskade gudbarn på 5 års dagen


Det är fan storm. Syns inte på bilden men ...

img_0452 (MMS)

Det är fan storm. Syns inte på bilden men det är typ det.....


Mamma-vakt, barn-vakt, kalas och klädparty

Hela veckan har mamma bott hos oss. De håller på med stammbyte i hennes lgh så hon kan inte bo där. Det har varit mysigt att ha mamma här.
I fredags natt var vi barnvakt. Och även om jag älskar Elias och Alicia hur mycket som helst och tycker att det är jätte mysigt att få ta hand om dem så kan jag inte låta bli att tänka på hur skönt det är att man inte själv har barn ;-)

Lördags var det barnkalas. Elias fyller 5 år på tisdag och hade lite kalas i helgen. Av oss fick han bland annat en klocka. Ett armbandsur!!! Överlycklig kille och jag är säker på att det inte kommer ta lång tid innan han kan klockan.
Stannade hos Jossi efter firandet och blev bjuden på lite drinkar. =) Sen var det klädparty hos Jenny. Klädpartyt går till så att man tar med kläder som man tröttnat på och lägger allt i en hög på golvet. Sen river man och sliter, provar och diskuterar + dricker vin och kommer sen förhoppningsvis hem med en hög "nya" kläder som man trycker in i sin "walk in closeth" ;-) Hur som helst var det super trevligt. Jag kom tom hem med en rese-väska till Missen så jag är urnöjd.

Kram

Sötisarna hängde på Texas ikväll...

img_0431 (MMS)

Sötisarna hängde på Texas ikväll...


Waaaaaa

img_0429 (MMS)

Waaaaaa


Doktorbesök nr 2

img_0428 (MMS)

Dags för doktorbesök igen för lilla Missen...


En kväll med Jossi på Voyage...

img_0411 (MMS)

En kväll med Jossi på Voyage...


Haha...

Förra inlägget var ändå rätt kul. Låg i sängen o bloggade o jag slumrade på riktigt till säkert tre gånger. Var så jäkla trött. Det syns ju på formuleringen om man säger så. :) Nu är jag piggare. Sitter i bilen o väntar på Jossi. Ska försöka få ut henne lite i lounge-livet. ;) Ha't!!!!! Tjing...

Städat, diskat, donat, fixat och trixat

Haft en bra dag på jobbat. Även om jag hann med att bli less pga att för många lägger sig i samma arbetsuppgifter utan att vara enade. Kaos! Suck! Men men...fick gå hem redan 15, pga frissan, men sköt jag på lunchen så jag gick 14. :) Men sen, som sagt, frissan. Nästan 2000 spänn. Usch! Väl hemma har jag städat o fixat. Känns skönt. Nu ska jag sova innan ögonen slocknar. Sov gott!!!

Måla, måla, måla... Hjälpt Johanna måla ha...

img_0395 (MMS)

Måla, måla, måla... Hjälpt Johanna måla hallen ikväll. Vart riktigt bra men bild kommer efter piffning ;)


Lillkatt och storkatt :)

img_0402 (MMS)

Lillkatt och storkatt :)


Tapas- och vinkväll i Sthlm

Kusinträff i helgen. Tapas i massor och alldeles för mycket viiiin. Ajajajajj....men kul hade vi.

xxx

Min födelsedag och Marifred!!!

Jag har fyllt år och blivitt uppvaktade av mina nära och kära. Brukar  inte så ofta fira min födelsedag men i år slog jag till med att baka tårta, kakor m.m. Jag fick massor gratulationer och massor fina paket. Tack snälla alla söta!!!

Den 4 nov (pappas födelsedag) drog jag och Johanna till Mariefred och sov en nat på Gripsholms värdshus. Käkade trerätters, drack vin och mådde alldeles prima. Tack Johanna det var verklgen härligt!

Pussss

Vilken miss!!!

Var hos vetrinären med Missy förra veckan och konstaterade att hon har öronskabb, ögoninflamation och slem i lungorna och är dessutom undernärd. Efter att proppat i katten antibiotika, ögondroppar och Basilvon mår han nu mycket bättre. Ja det är tydligen en han också sa vetrinären. Missy har blivit en kille. Vilken miss. Han får heta Missen. :-) Henke som var så säker på att det var en tjej. Herregud...vad säger man? ;-)




Tjing!

Gripsholms spökslott :)

img_0312 (MMS)

Gripsholms spökslott :)


RSS 2.0