Vad har man annars familj och vänner till? ;-)

Så var Jossi och Danne på plats i nya lgh. Det gick ovanligt smidigt pga av alla snälla vänner som var på plats och gjorde sitt bästa. Flytta är ju inte det roligaste men vad gör man inte... Dessutom är det mycket får bra motion och det ska tydligen vara nyttigt. Nu är det sovdax för i morgon är det mer jobb som väntar. Godnatt!

Dax att gå upp...

Dax att gå upp... Idag har jag ju massor att göra. Puh....


Min bil håller på att bli med dragkrok :-)

img_1026 (MMS)

Min bil håller på att bli med dragkrok :-)


Packa...packa...packa...

Njutit i solen på f.m. och hjälpt Jossi att packa på e.m/kvällen. Underbar dag.

Imorgon hoppas vi på att få dragkroken så att den hinner monteras innan onsdag då flyttlasset går.
GODNATT!

Påskmiddagen är intagen! Mycket trevligt! ...

img_1016 (MMS)

Påskmiddagen är intagen! Mycket trevligt! Godnatt


Varit på lunch hos sötaste Majlis och Sven!

img_1015 (MMS)

Varit på lunch hos sötaste Majlis och Sven!


Gäsp

Barnvakt inatt. Elias och Alicia kom hit igår kväll och vi hade en mysig kväll. Efter filmen så la vi oss i sängen och pratade. De är så söta med sina tankar och funderingar. Elias har hostat hela natten och pratat i sömnen. Alicia har snurrat runt och då och då har jag fått en fot eller knä i ryggen. De vaknade för en halvtimme sen och sitter nu och ser tv. Ska jag kanske somna oml en stund?!? Gäsp... Man blir trött av att vara barnvakt!

Missen

En bild på världens sötaste katt som aldrig låter mig vara ifred...


//Evelina

En vanlig dag...

En vanlig dag. Förutom att jag är jätte förkyld och lite hängig. Som tur är har febern lagt sig och jag känner mig iaf lite piggare.
Idag har vi fixat iordning två fönster till jordkällaren (inte klara än...måste kittas och målas men de är skrapade och grundade). Usch vilket riktigt (s)kit jobb. Tur vi har underhållsfria aluminiumfönster på huset. =)
Sen har vi lämnat in högtryckstvätten på reparation vilket är något vi vart tvugna att göra 3 år i rad. Vad är det för fel på Kärcher? De säger att den inte får stå i minusgrader på vintern för då kan den frysa sönder (Kan ha varit förklaringen första gången) men vi har nu haft den på en hylla i en jordkällare med plusgrader. Vad mer kan begäras? Ska vi behöva ha den inne i sovrummet över nästa vinter? Hoppas inte.

Hur som helst gillade jag gårdagens väder bättre än dagens. Solen sken och ingen blåst. Idag har det blåst och varit småkallt fast solen strålat på oss.
Ikväll är det Äntligen hemma och det har isf jag längtat efter.

Puss och kram

Thailand!

Vår resa är slut och nu är vi hemma igen. Vi har varit borta i 2 månader och haft det helt underbart men nu är vi glada att få vara hemma, umgås med alla vi tycker om och fixa med vårat hus.

Här ser ni vår resväg. Vi stannande 4-13 dagar på varje ställe. I genomsnitt en vecka på varje ställe.

Våra favorit platser/öar är Koh Samet och Koh Tao.
Koh Phangan och Phi Phi ligger på en andra plats.
Shoppingen i Bangkok får man inte missa. ;-)

Tjing!

Bilder från Bangkok


Khao San Road

Tatuerade mig på Khao San Road - Up to you

Vi bodde på Grand diamond suites hotel i en svit på 43 kvadrat. Lyx! Kan verkligen rekomendera hotellet. Ligger perfekt vid alla shoppingcenter.

MBK

Käkade middag på Crystal grill. Restaurangen ligger på våning 81. Hyffsad utsikt.



//Evelina

RSS 2.0