Hmm...vad är detta för skumt resonemang?

Är inte detta ett mycket konstigt resultat på en viktig fråga?

Vi är med i FN och har därför skickat ner en trupp soldator som ska hjälpa till nere i Afghanistan där det just nu pågår ett hemskt krig. Vad finns det för risker med att vara soldat? Exakt.....går det riktigt illa så kan man dö. Hemskt men sant och jag är säker på att alla soldater är medvetna om denna risk. Eller hur?
Bör vi då verkligen dra tillbaka trupperna bara för att en eller två soldater sorgligt nog dött i denna strid. Vi är ju med i FN och då måste man ju vara med på alla fronter. Tänk om det en dag blir vår tur. Dvs krig i Sverige. Då förväntar vi oss att få hjälp, eller hur? Om då en eller två soldater skulle dö är jag säker på att vi skulle bli väldigt besvikna och upprörda om andra länder då drog tillbaka sina trupper. Ger man sig in i leken får man leken tåla och bidra så gott man kan. Inte bara glida runt som ett bananskal. Tillsammans är vi starka och vi måste hjälpas åt. Fega svenskar!

Träningen gick bra förresten!!! Biccar och triccar. SKÖNT! Nu var det tänkt vi skulle trycka pannkisar men hade för lite mjölk. Helvete! Blir kycklingwok istället. =)

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0