Sjukskriven...

Första dagen jag är feberfri på en vecka. Iaf nästan feberfri. Hade 37,5 i morse.Känner mig piggare. Men inte frisk. Hade tid på vårdcentralen 10:30. Klär mig och åker med Henke in till stan. Känner mig som om jag är 100 år. Helt andfådd efter att klätt på sig byxor och tröja. För att inte tala om strumporna. Halvslumrar i bilen. Släpar mig till parkeringsautomaten för att lägga i pengar. Recepionisten meddelar att jag ska upp för trapporna till trdje våningen och sen längst bort i korridoren. Okej... Pust och stön! Host! Host! Ni hör ju hur synd det är om mig. Sjukskriven veckan ut. När jag sitter hos Dr Björn ringer receptionisten. Doktorn svarar att han ska meddela mig. De har tagit för lite betalt. 100kr istället för 150kr. Typiskt!!! När jag var på Åsidan i söndags så kostade det 300kr. Vad är det avgör vad läkarbesöket ska kosta? Var det för att sön är helgdag? Ingen aning! Betalar ytterligare 50kr till recepionisten och åker sedan hem igen! Vilken pers! Pratar bla med mamma i bilen påväg hem.
-Kanske är bra att du börjar ta lite småpromenader för att få upp flåset.
-Mmmm...i helgen isf.
-Ja men runt huset kan du väl gå.
Får se hur det blir med det. Just nu känns det som om jag gjort min fysiska ansträngning för dagen. Nu ska jag ägna dagen till att surfa, äta apelsiner, morötter, dricka te och äta glass. =)

Hej på ett tag!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Sjukling där, skönt att höra att du känner dig llliiiitteee piggare...Känslan brukar dessvärre inte vara så långvarig när man inte är helt frisk iaf. Tröttsamt, inte sant?! Bra att du kurerar dig ordentligt! Hoppas att Henke köpt hem den absolut godaste glassen: BEN & JERRY åt dig?! ;-) Pigga på dig nu så gott du kan! Nu ska jag ut i solen och gå en promenad! Kramis!

2009-02-18 @ 13:24:47
URL: http://www.metrobloggen.se/missbusy
Postat av: Johanna

Stackare. Men lät inte helt fel med glass där, nu får du ta en lugn dag i soffan/sängen.

Många krya på dig kraaaamar ;)

2009-02-18 @ 13:42:23
URL: http://joyyoh.blogg.se/
Postat av: Henrik Hurtig

Jag vill att du ska bli frisk Älskling!

2009-02-20 @ 15:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0